Karin Koch forteller

[Karin Koch]

gjerne for store og små i alle aldre, kort eller langt. Jeg bruker rim og regler og forteller eventyr, myter og sagn eller egenlagde historier. Jeg tilbyr også kurs for å stimulere til muntlig fortelling.

Eventyrene er fra våre egne folkeeventyr eller hentet fra all verdens kanter. Noen av historiene kaller på tårene, andre på latteren, noen kan gi gåsehud mens atter andre kan være ganske morbide. Jeg er i utgangspunktet fagpedagog med høgskolen som arbeidsplass og har mange års erfaring fra foredragsvirksomhet, i å legge til rette for undervisning og prosjekter, samt lage seminarer både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg har Muntlig Fortelling fra Høgskolen i Oslo med Heidi Dahlsveen som hovedlærer våren 2007 og har deltatt på Marit Jerstads Masterclass. Jeg har fortalt bl.a. i skoler, på fortellerfestivalen i Bokbyen Tvedestrand, Eventyrfestivalen på Villa Fridheim, på Beitostølen, på barnefestivalen på Kalvøya, m.fl, og jeg gleder meg til å fortelle for mange, mange flere. Jeg bor i Oslo, men reiser gjerne.

Karin Koch kan kontaktes på:

Fasttelefon: 22236045
Mobil: 98486217
Epost: Karinkoch@hotmail.com